• Home
  • Soa’s en reizigersziekten in Hengelo

Soa’s en reizigersziekten in Hengelo

In 2018 komt de NVDA naar je toe! Als eerste regio organiseert de NVDA Regio Overijssel Noord-Gelderland op woensdag 24 januari 2018 in ZGT Hengelo de contactavond: Souvenirs uit het buitenland over soa’s en reizigersziekten. Wat is jouw rol daarin als doktersassistent en hoe gaan zaken in z’n werk?

Kees Gillis, voorzitter van de NVDA, opent de avond en praat je bij over wat de NVDA voor je doet als doktersassistent op de werkvloer. Monique de Graas, doktersassistent seksuele gezondheid bij de GGD Twente, vertelt vervolgens van alles over soa’s. Wat is de incubatietijd? Wanneer moet je testen? Wat kruis je aan op een formulier? Zij spreekt verder over het Spreekuur GGD: voor wie is dat bedoeld en tot welke leeftijd is gratis testen bij de GGD mogelijk?

Na de pauze volgt Maarten van Bergeijk, huisarts te Hengelo, over reizigersziekten. Wat moet je vragen als assistent? Waar moet je alert op zijn? Als je gaat testen wat kruis je aan op een formulier? Hoe besmettelijk is iemand voor zijn omgeving? En wat kun je zelf zien aan een patiënt die op het spreekuur komt met bijvoorbeeld een wond? Wat is bij soa’s en reizigersziekten jouw rol als doktersassistent? is de algemene vraag die beantwoord wordt.

Deze avond biedt de mogelijkheid om mensen van de NVDA te ontmoeten en natuurlijk collega’s uit het eigen of een ander werkveld. Bijpraten, ervaringen uitwisselen, kennis delen. De avond is van 17.30 uur (inloop met soep en broodjes) tot 21.00 uur en is gratis voor leden.

Lees meer en/of meld je aan!

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg