• Home
  • Slim naar rookvrije patienten: Vernieuwde opzet!

Slim naar rookvrije patienten: Vernieuwde opzet!

Slim naar rookvrije patiënten: nu met gratis webinar en online intervisie!

Stoppen met roken is het beste wat rokers voor hun gezondheid kunnen doen en als doktersassistent kun jij ze daarbij helpen. Hierbij is een multidisciplinaire samenwerking van groot belang. Doktersassistenten (in alle werkvelden) zijn hierin onmisbaar en dragen bij aan een rookvrije generatie. Omdat je zoveel patiënten spreekt aan de balie, de telefoon of in de behandelkamer, kun je ‘gewoon’ tussendoor rokers adviseren om te stoppen.

Hoe? In de NVDA academie vind je de scholing Slim naar rookvrije patiënten. Docente Linda de Boer, doktersassistent en gekwalificeerde stoppen met roken-coach, geeft deze scholing. In een fysieke bijeenkomst met maximaal 14 doktersassistenten leer je hoe je patiënten die roken op weg kunt helpen naar een rookvrij leven. Lees meer over deze scholing.

Nieuw en gratis!

De NVDA academie biedt een maand na de workshop een gratis webinar aan. In deze online bijeenkomst bedenk je samen met de andere deelnemers in een standup praktijk creatief hoe je kunt bijdragen aan een rookvrije generatie. Voor het volgen van de webinar krijg je 1 accreditatiepunt extra (in de ‘vrije’ ruimte). Daarnaast is voor 3 – 7 deelnemers intervisie mogelijk. Samen met de docent en andere deelnemers bespreek je hoe je stoppen met roken nog beter aan kunt pakken in je werk. Dit duurt 1,5 – 2 uur. Voor de intervisie krijg je 2 accreditatiepunten extra (in de ‘vrije’ ruimte). Voor webinar en/of intervisie meld je je aan tijdens de fysieke workshop.

Deze scholing (fysieke bijeenkomst, webinar en/of intervisie) organiseren we in 2020 nog een paar keer. Meld je snel aan voor de fysieke bijeenkomst!

  • 2 september in Drachten
  • 29 september in Goes
  • 3 november in Venlo
  • 1 december in Hilversum

Extra accreditatiepunten

  • Webinar: 1 accreditatiepunt
  • Intervisie: 2 accreditatiepunten

Incompany

Ook kan de NVDA deze scholing incompany organiseren. Belangstelling? Neem contact op met Sietsche van Gunst, scholing@NVDA.nl

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg