• Home
  • Scholingen vernieuwd bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker

Scholingen vernieuwd bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker

Ben je op de hoogte van de veranderingen rond het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker? Of wil je leren een uitstrijkje te maken? Volg dan één van de scholingen cervixscreening, speciaal ontwikkeld voor doktersassistenten. De nieuwe scholingen zijn er vanaf september.

Basisscholing Cervixscreening
Heb je het maken van uitstrijkjes in je takenpakket of ben je daar onlangs mee begonnen? De Basisscholing Cervixscreening voor doktersassistenten biedt handvatten voor het maken van uitstrijkjes. De scholing bestaat uit een e-learning gevolgd door twee praktijkavonden. In deze scholing vertellen we ook alles over de vernieuwing van het bevolkingsonderzoek.

Vervolgscholing Cervixscreening
Ben je al ervaren in het maken van uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek en wilt je je kennis over de vernieuwing vergroten? Dan is er de Vervolgscholing Cervixscreening met een e-learning en een praktijkavond. Daar komt ook de communicatie over hrHPV aan bod.

E-learning vernieuwing
Wil je vooral weten wat er nu verandert? Dan is er een e-learning met specifieke aandacht voor de vernieuwing van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Meer informatie of aanmelden

Kijk voor meer scholingen op de site van de regionale screeningsorganisaties.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg