• Home
  • Online demonstratie zaterdag 5 september 14.00 uur

Online demonstratie zaterdag 5 september 14.00 uur

Ga op 5 september om 14.00 uur naar meerdanapplaus.nl om je solidariteit richting de zorgmedewerkers te laten zien en je te laten horen richting het kabinet. Doe mee!

Diverse partijen roepen iedereen op om 5 september mee te doen met de grootste online demonstratie voor de zorg ooit. De NVDA ondersteunt deze oproep.

De coronacrisis heeft nog eens onderstreept hoe belangrijk goede zorg is. Ook zijn er de komende tijd veel meer mensen nodig die in de zorg willen werken, zodat goede zorg voor iedereen gegarandeerd kan blijven en de werkdruk omlaag kan.

#meerdanapplaus

Dag in dag uit staan zorgmedewerkers in de frontlinie en leveren zij onder hoge druk de beste zorg. Zij verdienen meer dan applaus. Het is een politieke keuze om de lonen van zorgmedewerkers niet te verhogen. Daarom roepen we het kabinet op de mensen in de zorg te geven wat ze verdienen: structurele loonsverhoging en een verlaging van de werkdruk.

Daarom komt er in deze coronatijd een online actie, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen en we zorgverleners zo min mogelijk belast worden.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg