• Home
  • NVDA online contactavond ‘De eerste 1000 dagen’

NVDA online contactavond ‘De eerste 1000 dagen’

Donderdag 17 maart 2022 (19.00 – 21.30 uur) organiseert de NVDA, op initiatief van NVDA regio Limburg, een online contactavond die voor alle doktersassistenten vanuit de verschillende regio’s toegankelijk is. Het thema van deze contactavond is ‘De eerste 1000 dagen’.  

“In de eerste 1000 dagen van het leven ontwikkelt die enkele cel zich tot een compleet mens. Met alles er op en er aan. In geen enkele andere fase van het leven worden er zoveel biologische mijlpalen bereikt”.

Over dit en vele andere interessante onderwerpen spreken verschillende gastsprekers vanuit hun persoonlijke en professionele ervaring. We hopen dan ook dat we aan het eind van de avond terug kunnen kijken op een inspirerende en leerzame contactavond.

  • Datum: donderdag 17 maart 2022
  • Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
  • Locatie: online bij jouw thuis of op jouw werkplek!
  • Kosten: NVDA-leden gratis, niet-leden €50
    (indien je lid wordt krijg je €25 teruggestort)
  • Accreditatie is aangevraagd voor 2 punten

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Een afwisselend geheel met presentaties, talkshow-tafelgesprekken, dialoog met publiek, poll-, Mentimeter-, en live-chat-vragen.

Opening

Dokter Harry de Graaf, waarnemend huisarts, en Linda de Boer van de NVDA regio Limburg starten met het welkomstwoord. Vanuit de NVDA zal Jellie Klaver, directeur NVDA, de meest actuele informatie met ons delen.

‘De eerste 1000 dagen’

Prof. Dr. Tessa Roseboom, hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid in het Amsterdam UMC gaat in op het thema ‘De eerste 1000 dagen’. Zij is auteur van het boek “De eerste 1000 dagen, het belang van een goed begin vanuit biologisch, medisch en maatschappelijk perspectief”.

‘Nu niet zwanger’

Kiki Mulder, inhoudelijk coördinator van ‘Nu Niet Zwanger’ van de GGD Zuid-Limburg. Zij gaat ons meer vertellen over hoe zij mensen in kwetsbare situaties begeleidt.

Stoppen met roken

Judith Janssen en Linda de Boer, beiden in team NVDA Regio Limburg, nemen jullie mee naar hun praktijkverhaal pilot stoppen met roken.

Afsluiting

En ‘last but not least’ brengt dokter Harry, vanuit zijn persoonlijke ervaring een afsluiting als ode en blijk van waardering aan de doktersassistenten.

Tot slot

Wij hopen je te zien en te spreken op donderdag 17 maart 2022 tijdens de NVDA online contactavond!

Meer informatie

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg