• Home
  • Online bijeenkomst Stoppen met roken 16 juni

Online bijeenkomst Stoppen met roken 16 juni

De NHG organiseert een verkennende online bijeenkomst over hoe Stoppen met roken beter te implementeren in de huisartsenpraktijk. Woensdag 16 juni 2021, 17.00 t/m 18.30 uur. Als je vindt dat ook doktersassistenten een rol kunnen hebben om rokers te begeleiden, meld je aan!

De huisartsenpraktijk kan het verschil maken als het gaat om stoppen met roken. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de invulling van de stoppen-met-rokenzorg en de organisatie en financiering hiervan. De uitkomsten gebruiken NHG, LHV en InEen om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat meer mensen begeleiding kunnen krijgen bij het stoppen met roken. NHG, LHV en InEen organiseren deze bijeenkomst in samenwerking met het Partnership Stoppen met Roken.

Een interactieve bijeenkomst om te informeren, inspireren, prikkelen en concretiseren: wat is de rolverdeling binnen de huisartsenpraktijk, hoe geven de betrokken professionals invulling aan de SMR-zorg, en wat is er nodig om dit kwalitatief en duurzaam te borgen? Wat geeft u de koepelorganisaties NHG, LHV en InEen mee als ‘huiswerk’ voor de toekomst?

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij stoppen-met-roken (SMR)-zorg in de huisartsenpraktijk, of belangstelling heeft voor dit onderwerp.

Onderwerpen

  • De kaders van de SMR-zorg (actuele cijfers, Preventieakkoord, ondersteuning)
  • SMR-zorg in de praktijk
  • Organisatie en financiering van de SMR-zorg

Aanmelden

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg