• Home
  • NVDA academie scholingsaanbod 2018 voor triagisten

NVDA academie scholingsaanbod 2018 voor triagisten

Communicatie vanuit je kracht
Deze scholing is speciaal voor triagisten werkzaam op een huisartsenpost. Als triagist is het belangrijk om ‘stevig in je schoenen te staan’. Om patiënten snel en goed te helpen en om effectief samen te werken met verschillende artsen. De triagist functioneert als een belangrijke ‘spil’ op de post.
Vooral waar mensen samenwerken is het goed een flinke portie zelfkennis te hebben. Hoe meer je over jezelf weet, des te beter leer je anderen begrijpen. Het leren herkennen van zogeheten kernkwaliteiten is nuttig.
> Meer informatie 

Welke vragen zijn een must en waarom? Medische achtergrond van triagevragen
Je hebt al ervaring met triage. Soms is het je niet helemaal duidelijk waarom je bepaalde triagevragen moet stellen. De NVDA academie heeft samen met dr. Paul Ram drie cursussen ontwikkeld waarin je aan de hand van triageprotocollen in de NHG-TriageWijzer dieper ingaat op de medische achtergrond van buik-, thorax- of hoofdklachten. Je kunt je aanmelden voor één onderwerp (buik, thorax of hoofd). Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor alle drie! Dan krijg je korting.
> Meer informatie 

Hoe wordt het triagegesprek weer van mij?
Het triagegesprek moet aan veel eisen voldoen. Soms heb je het gevoel dat je het triagegesprek moet voeren op een manier die niet bij jou past. Herken je dat? Deze training kan je helpen om met de patiënt te communiceren op een manier die bij jou past en ook  voldoet aan alle eisen.
> Meer informatie 

Zet ook de HAP-dag in je agenda! Die vindt plaatst op De Dag van de Triagist: 27 september 2018. Tijdens de HAP-dag organiseert de NVDA diverse workshops op een centrale locatie.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg