Nieuw: digitaal Alert Magazine - NVDA

Nieuw: digitaal Alert Magazine

Kindermishandeling: zie jij het?

Als zorgprofessional werk je dagelijks met kinderen en ouders. Soms vermoed je dat het bij gezinnen thuis niet goed gaat. Zorgen de ouders wel goed voor hun kinderen? Klopt het letsel wel bij de verklaring? Het is vaak niet eenvoudig signalen te interpreteren en te bepalen welke actie je moet ondernemen. Dit magazine helpt je daarbij en motiveert je om altijd ‘iets’ te doen voor kinderen en volwassenen die thuis in de knel zitten. Het gratis Alert Magazine is een speciale editie voor zorgprofessionals met interviews, ervaringsverhalen en praktische tips uit de praktijk over het gebruik, het nut en de noodzaak van de meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld. Met onder andere een interview met Mascha Kamphuis, directeur van het LECK (Landelijk Expertise Centrum Kindermishandeling) en met kinderarts Ingrid Russel over verwaarlozing.

Het Alert magazine is een speciale uitgave van Augeo Magazine. Augeo wil dat kinderen met liefde en in veiligheid opgroeien. Daarom versterken we professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om kindermishandeling en huiselijk geweld zo snel en doeltreffend mogelijk aan te pakken. Samen geven we kindermishandeling geen toekomst. Lees hier het magazine.

Meer weten? Neem dan contact op met Linda Odijk, relatiebeheer Augeo, tel. 0343-53500553, of stuur een e-mail naar linda@augeo.nl.