• Home
  • Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018

Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018

De NVDA Expertgroep Seks-Soa heeft een actie: Doktersassistenten kunnen nu met € 50 korting naar het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 op vrijdag 23 november 2018! Geef je op via sekssoa@nvda.nl.

In plaats van € 100 betalen doktersassistenten € 50. Dit is een mooie gelegenheid om kijken hoe je de soa-zorg in de huisartsenpraktijk kunt verbeteren, ook zonder eigen soa-spreekuur! Je kunt 5 punten halen voor het congres en er is de mogelijkheid om live vragen te stellen aan de Expertgroep Seks-Soa. Volg ook de workshop ‘maak het verschil  als doktersassistent!’ Dan ben je weer helemaal op de hoogte!

Digitale leerweken

Ook kun je het congres combineren met de gratis Digitale Leerweken. Alle workshops zijn geaccrediteerd, de punten worden automatisch bijgeschreven in het KABIZ-register en je draait je eigen certificaat uit.

Congres

Het kan: een drastische vermindering van het aantal soa’s en nul nieuwe hiv-infecties in Nederland. Maar alleen samen met jou. Het thema van het Congres is ‘Samen naar een doorbraak’.

Tijdens het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 op vrijdag 23 november 2018 gaan we hier op in, zodat we:

  • slimme middelen voor soa- en hiv-preventie kunnen ontwikkelen
  • soa’s en hiv succesvol kunnen behandelen
  • moeilijk bereikbare doelgroepen beter kunnen bereiken en beïnvloeden, zoals jongeren voor een seksueel gezonde generatie

Tijdens het congres in de Beurs van Berlage te Amsterdam, ga je hier met zo’n 600 professionals mee aan de slag. Er zijn sprekers, workshops, een informatiemarkt en exposities. Ook kun je dit jaar het congres combineren met de Digitale Leerweken Soa Hiv Seks.

Wil jij zeker zijn van toegang, inclusief accreditatie? Geef je nu op via de NVDA Expertgroep Seks-Soa! sekssoa@nvda.nl

 

Meer informatie

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg