• Home
  • Meedenken met Defence for Children?

Meedenken met Defence for Children?

Defence for Children organiseert een (online) bijeenkomst voor doktersassistenten, om belemmeringen, uitdagingen en ervaringen te bespreken met kinderen met een migratieachtergrond.

We hebben al een aantal aanmeldingen. Doe je ook mee om 3 keer een uurtje online met ons mee te denken? Half mei, eind mei en begin juli. De datums en tijdstippen plannen we in overleg met jullie.

3 bijeenkomsten

In de eerste bijeenkomst brengen we de uitdagingen in kaart die jullie ervaren in het werken met kinderen met een migratieachtergrond. In de tweede bijeenkomst inventariseren we de behoeften om die uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Daarna gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een ‘instrument’. Dit kan van alles zijn, een korte training, een factsheet, artikel of handreiking.

In de derde bijeenkomst presenteren we dit ‘product’ aan jullie en vragen we jullie om feedback.

Doe je mee?

Voor deelname ontvang je van ons een VVV bon van € 30 als kleine compensatie voor jouw tijd.

Defence for Children wil zorgprofessionals graag ondersteunen in het bieden van de best mogelijke zorg aan deze kinderen, op een manier die in de dagelijkse praktijk goed toepasbaar is.

We gaan graag met je in gesprek! Meld je dan bij Defence for Children, Patricia Nieuwenhuizen, p.nieuwenhuizen@defenceforchildren.nl.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg