• Home
  • Maatwerkprogramma’s werkdruk en agressie en ongewenst gedrag

Maatwerkprogramma’s werkdruk en agressie en ongewenst gedrag

Om met de knelpunten werkdruk en agressie en ongewenst gedrag aan de slag te gaan, introduceert SSFH maatwerkprogramma’s. Deze bieden concrete hulpmiddelen en handvatten om een gezonde werkomgeving te creëren voor medewerkers in de huisartsenzorg.

Organisaties in de huisartsenzorg kunnen via de website van SSFH een voucher aanvragen om met het team deel te nemen aan een maatwerkprogramma. Hierbij kun je denken aan een workshop of coaching, of een combinatie van beide. Zowel voor het knelpunt werkdruk als voor agressie en ongewenst gedrag kan er gekozen worden uit drie organisaties waar de voucher ingeleverd kan worden. Zij hebben speciaal voor SSFH een programma samengesteld.

Subsidie

SSFH financiert deze maatwerkprogramma’s wat betekent dat organisaties in de huisartsenzorg in aanmerking komen voor subsidie. Zij kunnen hiervoor een voucher aanvragen. Het bedrag van de voucher heeft een maximum van € 10.000 en is afhankelijk van het aantal medewerkers in de organisatie.

Voucher aanvragen

Vouchers voor de maatwerkprogramma’s zijn aan te vragen via een online formulier op de website van SSFH. Daar staat ook meer informatie over het maatwerkprogramma werkdruk en het maatwerkprogramma agressie en ongewenst gedrag.

De maatwerkprogramma’s zijn mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en zijn onderdeel van het activiteitenplan om duurzame inzetbaarheid in de huisartsenzorg te bevorderen.

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg