• Home
  • Infographics over griepprik nog te bestellen

Infographics over griepprik nog te bestellen

 

De infographics die je bij SNPG hebt besteld, zijn inmiddels afgeleverd op de praktijk. Wil je nog (bij-)bestellen? Bestel de infographics dan via de webapplicatie van de SNPG (www.snpg.nl). Het bestellen van infographics heeft geen sluitingstermijn en kan dus nog altijd. Zo zorg je ervoor dat jouw patiënten goed geïnformeerd zijn over de griepprik.

Misverstanden griep
Het uitnodigen van de patiënten voor de jaarlijkse griepprik wordt vanaf dit jaar gecombineerd met de infographic. In de infographic wordt beeldend uitleg gegeven over de feiten en misverstanden van de griep en de griepprik. Daarbij is rekening gehouden met veel voorkomende vragen van patiënten uit de praktijk. Hiernaast zie je een onderdeel van deze infographic.

De gratis aangeboden infographic kun je samen met de door jezelf op de voorzijde afgedrukte uitnodiging versturen aan de patiënten. Gebruik een gesloten envelop in verband met de privacy. Het gewicht van de infographic is dusdanig beperkt, dat er geen extra frankeerkosten zijn. Het is daarnaast ook mogelijk om de infographic digitaal op de website van de praktijk te plaatsen.

Meer informatie

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg