• Home
  • Geactualiseerde Handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ) 2020

Geactualiseerde Handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ) 2020

Per 1 december 2020 zal een geactualiseerde Handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ) van toepassing zijn. Hierin zijn de geactualiseerde functiebeschrijvingen Doktersassistent A (schaal 4) en Doktersassistent B (schaal 5) opgenomen.

Deze geactualiseerde functiebeschrijvingen en de inschaling van deze functies, die ongewijzigd is gebleven, zijn tijdens het cao-overleg op 15 september jl. door de cao-partijen van de Cao Huisartsenzorg vastgesteld met als ingangsdatum 1 december 2020.

Voorzitter Kees Gillis over de geactualiseerde Handleiding: “We hebben al eerder onze teleurstelling uitgesproken over het feit dat uit de onafhankelijke weging is gebleken dat de inschaling voor doktersassistenten ongewijzigd is gebleven. Dat neemt niet weg dat de NVDA blijft pleiten voor structureel meer geld voor salarissen. Dat verdient ons beroep door de taken en verantwoordelijkheden die de doktersassistent heeft. Het is een goede zaak dat de vernieuwde Handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ) 2020, met daarin opgenomen de geactualiseerde functiebeschrijvingen Doktersassistent A (schaal 4) en Doktersassistent B (schaal 5), vanaf vandaag ook voor iedereen beschikbaar is in de cao app. Dan kan men zien wat er aangepast is”

Zie ook

 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg