• Home
  • De NVDA komt naar je toe in Leeuwarden!

De NVDA komt naar je toe in Leeuwarden!

Van harte nodigen de NVDA regio’s Groningen, Friesland & Drenthe je uit voor de contactdag Vrolijk en vitaal op eigen kracht op zaterdag 3 november 2018 van 10.00 tot 16.00 uur. Deze gezellige dag vindt plaats in de Blokhuispoort in Leeuwarden.

In de middag kun je verschillende workshops volgen. Je hebt de keuze uit:

Rookvrije generatie. Hoe pak je hulp bij stoppen met roken aan?  Doktersassistent Linda de Boer vertelt het in haar workshop.
Tenen lezen door Jennifer van der Leest van pedicurepraktijk Voetlicht. Met tenen lezen krijg je inzicht in iemands karakter en gedrag.
Gezond eten. Yvonne Hollander geeft tijdens deze workshop informatie over het positieve effect van voeding bij stress, oververmoeidheid of een burn-out.
Afrikaans dansen met Tresor Nzita Fatima van Tresor Dance Center. Afrikaans dansen is energiek. Altijd al eens willen willen doen? Dat kan nu!
Kabiz. Een workshop met de ins & outs van het Kwaliteitsregister Doktersassistent: aan welke criteria moet je voldoen en hoe werk je met het portfolio.

Positieve gezondheid
Dit onderwerp staat deze dag centraal. Bij positieve gezondheid zien we gezondheid niet meer als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan. In de middag kun je verschillende workshops volgen. Je hebt de keuze uit 5 onderwerpen.

Meld je aan. Gratis voor leden. Je bent van harte welkom! Meer informatie

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg