• Home
  • 50 doktersassistenten met 50 % korting naar SOA-HIV-Seks congres

50 doktersassistenten met 50 % korting naar SOA-HIV-Seks congres

Op vrijdag 29 november organiseert Soaaids Nederland in het kader van Wereld-Aids-dag het Soa☆hiv☆seks-congres Nederland naar 0 in de Beurs van Berlage in Amsterdam over testen en behandelen van soa en hiv. Net als voorgaande jaren heeft de NVDA-Expertgroep Seks-Soa georganiseerd dat jullie met korting naar het Soa☆hiv☆seks-congres kunnen.

De NVDA-Expertgroep staat met een stand op de info-markt en geeft een workshop over rectale soa, Of kies een van de twintig andere workshops. Schrijf je gauw in via www.soaaids.nl/congres. De eerste 50 doktersassistenten krijgen 50 % korting en betalen € 50,- i.p.v. € 100,-

Over het congres:
We hebben alle kennis en kunde om in Nederland het aantal soa’s sterk te verminderen en het aantal nieuwe hiv-infecties naar nul te brengen. Als professional draag jij daar dagelijks aan bij. Tijdens het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2019 brengen we de perspectieven van 600 collega’s bij elkaar. We hebben haast. En het kan: Nederland naar nul, samen werken aan het versneld terugdringen van soa’s en hiv. Doe je mee?

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg