• Home
  • Nieuws tags: zij-instroom

Nieuws

Stagevergoedingen voor zij-instromers

Er zijn vergoedingen beschikbaar voor zij-stromers als stimulans om meer stageplaatsen beschikbaar te stellen in de huisartsenzorg. Zowel voor de stagiair zelf als voor de praktijk.

Regionale aanpak tekort doktersassistenten

Studenten doktersassistent van het ROC Da Vinci College uit Dordrecht gaan één dag in de week naar school en lopen vier dagen per week mee in een praktijk van Zorggroep Huisarts en Zorg Gorinchem.

Maatwerkopleiding voor zij-instroom doktersassistent

De NVDA is blij met de opleiding tot doktersassistent voor zij-instromers. Naast dat ze enthousiast en gemotiveerd zijn om doktersassistent te worden en te blijven scholen, kennen zeker de oudere instromers uitstekend hun plek in de maatschappij, op de werkvloer en hun kansen en mogelijkheden.

Speerpunten voor de arbeidsmarkt

SSFH heeft speerpunten geformuleerd om de vastgelopen arbeidsmarkt in de huisartsenzorg aan te pakken. Om dit te bereiken zijn er de speerpunten stages, duurzame inzetbaarheid, (anders) opleiden en digitaliseren.

Huisartsenzorg na corona: business as usual of niet?

Ook de huisartsenzorg ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis. De druk op de huisarts, ondersteunende zorgprofessionals en administratieve medewerkers door de zorg voor coronapatiënten heeft geleid tot pragmatische oplossingen en werkwijzen.

Mijn baan in de praktijk

De campagne ‘Mijn baan in de praktijk’ moedigt potentiële werknemers aan om een loopbaan in de huisartsenzorg te starten. Om te laten zien hoe zinvol en leuk het is om er te werken.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg