• Home
  • Nieuws tags: werkdruk

Nieuws

Huisarts neemt taken doktersassistenten over

Huisarts Floor Seveke heeft te weinig assistenten vanwege personeelstekort. Daarom neemt ze de taken van haar doktersassistenten over in de vakantie. Huisarts Seveke is ‘op dit moment de huisarts, maar ook de assistent’.

Petitie ‘De huisartsenzorg verzuipt’

NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp bood leden van de Tweede Kamer een petitie aan namens de doktersassistenten, Physician Assistants, Praktijkmanagers, Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners (POH en POH-GGZ).

NVDA tijdens de manifestatie over de huisartsenzorg

Doktersassistenten, Physician Assistants, Praktijkmanagers, Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners (POH en POH-GGZ) voeren samen met de huisartsen actie tijdens de manifestatie op 1 juli 2022 over de huisartsenzorg.

Talkshow De huisartsenzorg draait door

Vrijdag 1 juli van 17.00 tot 18.00 uur is er een online live-talkshow: De huisartsenzorg draait door. De host van deze talkshow is Ted van Essen. Meld je aan om vrijdag de talkshow te bekijken!!

NVDA podcast ‘Huisartsenzorg is ook onze zorg!’

Luister de NVDA-podcast over de huisartsenzorg. De toegankelijkheid van de huisartsenzorg staat op het spel. De druk op de huisartsenzorg móet worden aangepakt. Deze zomer maakt de overheid meerjarenplannen voor de zorg.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg