• Home
  • Nieuws tags: vaccinatiehulp

Nieuws

NVDA meldpunt vaccinatiehulp: Eerste bestanden overgedragen aan de GGD

Doktersassistenten en triagisten hebben zich in de afgelopen weken massaal gemeld bij het meldpunt vaccinatiehulp omdat zij graag een bijdrage willen leveren aan de grootschalige vaccinatiecampagne. Gisteren zijn de eerste bestanden met aanmeldingen overgedragen aan de GGD regio Utrecht en de GGD Hollands Noorden.

Meer dan 4.000 aanmeldingen bij het meldpunt

Bij ons NVDA-meldpunt vaccinatiehulp hebben zich al 4.017 doktersassistenten aangemeld (5 januari, 9.30 uur)! De NVDA opende dit meldpunt voor doktersassistenten die willen meehelpen bij de grootschalige landelijke vaccinatie tegen Covid19.

Al bijna 2.500 aanmeldingen NVDA-meldpunt vaccinatie

Binnen twee dagen na de publieke opening van het meldpunt hebben zich al bijna 2.500 doktersassistenten aangemeld. De NVDA opende dit meldpunt voor doktersassistenten die willen meehelpen bij de grootschalige landelijke vaccinatie tegen Covid19.

NVDA opent meldpunt vaccinatiehulp

De NVDA heeft een meldpunt geopend voor doktersassistenten die willen meehelpen bij de grootschalige landelijke vaccinatie tegen Covid19. Met de vooruitzichten van de grote aantallen vaccinaties tegen Covid19, komt er een grote vraag naar bekwame zorgmedewerkers die kunnen injecteren.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg