• Home
  • Nieuws tags: vaccinatiehulp

Nieuws

Sluiten NVDA-meldpunt vaccinatiehulp

Een half jaar na de opening van het NVDA-meldpunt vaccinatiehulp sluiten we het meldpunt. De meeste mensen zijn gevaccineerd én de GGD-GHOR heeft recent een belangstellendenpool geopend.

Belangstellenden pool vaccinatiehulp

De belangstellenden pool van de GGD-GHOR is een pool waarop de GGD-regio’s een beroep doen wanneer zij een personeelstekort hebben op één of meerdere van de vaccinatielocaties. Zonder de verplichting de openvallende dienst(en) daadwerkelijk in te vullen.

Studenten doktersassistent ROC Tilburg helpen met vaccineren

Studenten Doktersassistent uit leerjaar 2 en 3 van de School voor Zorg en Welzijn van ROC Tilburg droegen hun steentje bij aan het gezamenlijke coronavaccinatie-initiatief van de huisartsen in Oosterhout. Zij kregen zo de mogelijkheid werkervaring op te doen in een tijd waarin het niet makkelijk is om een stageplaats te vinden.

Vakblad De Doktersassistent mei 2021

Het nieuwste nummer van het vakblad de Doktersassistent ligt zaterdag in je brievenbus. NVDA-(student)leden kunnen het gehele blad al online lezen. Als bijlage is er het NVDA-jaarverslag 2020.

NVDA meldpunt vaccinatiehulp: Eerste bestanden overgedragen aan de GGD

Doktersassistenten en triagisten hebben zich in de afgelopen weken massaal gemeld bij het meldpunt vaccinatiehulp omdat zij graag een bijdrage willen leveren aan de grootschalige vaccinatiecampagne. Gisteren zijn de eerste bestanden met aanmeldingen overgedragen aan de GGD regio Utrecht en de GGD Hollands Noorden.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg