• Home
  • Nieuws tags: seks-soa

Nieuws

Digitale Leerweken 2021 SoaAids

Soa Aids Nederland organiseert van 15 februari t/m 15 maart weer de Digitale Leerweken. Professionals in de soa-zorg kunnen dan gratis geaccrediteerde e-learnings volgen. Schrijf je in!

Coronavirus, seks en soa’s

Hoewel het nieuwe coronavirus (COVID-19) géén soa is, maakt iemand zich misschien zorgen over de kans om het virus te krijgen en door te geven via seks.

SOA-klachten?!

Hoe herken je ze? Weet jij wat je moet vragen? Volg de scholing in Tilburg op 18 september.

1 december: Wereld AIDS dag

Ook de NVDA staat stil bij Wereld AIDS dag. Onder andere met de workshop ‘Maak het verschil als doktersassistent’ om goede soa-zorg te leveren of de NVDA-scholing ‘Sex Talk: het hoeft niet moeilijk te zijn’. 

Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018

De NVDA Expertgroep Seks-Soa heeft een actie: Doktersassistenten kunnen nu met € 50 korting naar het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 op vrijdag 23 november 2018! Geef je op via sekssoa@nvda.nl.

Soa’s en reizigersziekten in Hengelo

De NVDA Regio Overijssel Noord-Gelderland organiseert in Hengelo de contactavond: Souvenirs uit het buitenland: over soa’s en reizigersziekten. Wat is jouw rol daarin?  

Sex Talk: het hoeft niet moeilijk te zijn

Praten over seks en soa’s is vaak lastig. Privacy en schaamtegevoelens spelen mee. De NVDA-werkgroep Seks Soa heeft hiervoor de interactieve workshop ‘Sex Talk: het hoeft niet moeilijk te zijn’ opgezet.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg