• Home
  • Nieuws tags: seks-soa

Nieuws

5-jarig jubileum NVDA-Expertgroep Seks-Soa

Wij zijn er trots op met jullie te kunnen delen dat de NVDA-Expertgroep Seks-Soa dit jaar 5 jaar bestaat. Een mooi jubileum waar we natuurlijk graag even bij stil staan. Hoe kwam deze NVDA-Expertgroep Seks-Soa tot stand en wat doet deze groep eigenlijk? We nemen jullie graag even mee terug in de tijd. Het begon allemaal in 1999 toen Alie van der Heide in de Academische Huisartsenpraktijk Groningen de kans kreeg om een soa-spreekuur op te zetten.

Digitale Leerweken 2021 SoaAids

Soa Aids Nederland organiseert van 15 februari t/m 15 maart weer de Digitale Leerweken. Professionals in de soa-zorg kunnen dan gratis geaccrediteerde e-learnings volgen. Schrijf je in!

Coronavirus, seks en soa’s

Hoewel het nieuwe coronavirus (COVID-19) géén soa is, maakt iemand zich misschien zorgen over de kans om het virus te krijgen en door te geven via seks.

SOA-klachten?!

Hoe herken je ze? Weet jij wat je moet vragen? Volg de scholing in Tilburg op 18 september.

1 december: Wereld AIDS dag

Ook de NVDA staat stil bij Wereld AIDS dag. Onder andere met de workshop ‘Maak het verschil als doktersassistent’ om goede soa-zorg te leveren of de NVDA-scholing ‘Sex Talk: het hoeft niet moeilijk te zijn’. 

Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018

De NVDA Expertgroep Seks-Soa heeft een actie: Doktersassistenten kunnen nu met € 50 korting naar het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 op vrijdag 23 november 2018! Geef je op via sekssoa@nvda.nl.

Soa’s en reizigersziekten in Hengelo

De NVDA Regio Overijssel Noord-Gelderland organiseert in Hengelo de contactavond: Souvenirs uit het buitenland: over soa’s en reizigersziekten. Wat is jouw rol daarin?  

Sex Talk: het hoeft niet moeilijk te zijn

Praten over seks en soa’s is vaak lastig. Privacy en schaamtegevoelens spelen mee. De NVDA-werkgroep Seks Soa heeft hiervoor de interactieve workshop ‘Sex Talk: het hoeft niet moeilijk te zijn’ opgezet.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg