• Home
  • Nieuws tags: seks-soa

Nieuws

Een scholing volgen in september?

Wil je je al aanmelden voor een scholing na je vakantie, in september? Bijvoorbeeld: ‘Een eigen spreekuur seksuele gezondheid’ (Utrecht), ‘Omgaan met dementie’ (Groningen), ‘Declareren in de huisartsenpraktijk’ (webinar)?

Heb je interesse in online seks en soa?!

Deze scholing ‘Seks en soa’ is nu online te volgen op 19 april 19.00 – 21.30 uur. Leden van de NVDA-expertgroep Seksuele gezondheid, doktersassistenten met een eigen spreekuur seksuele gezondheid, geven je ins en outs rond seks, soa en soa-(thuis)testen! Meld je aan!

Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2021

Welke kansen kunnen we nog meer creëren en benutten om soa- en hiv-zorg beter in te richten? Wat is het ideale soa-zorgaanbod en wat is ervoor nodig om dit te realiseren? Daar gaan we op 1 december met elkaar online over in gesprek, 11.00-12.30 uur via Zoom.

Van SeksSoa naar seksuele gezondheid

Met het vijfjarig jubileum van de NVDA expertgroep SeksSoa is er ook een naamswijziging: de NVDA expertgroep seksuele gezondheid. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden van de expertgroep steeds meer uitgebreid. De naam NVDA-Expertgroep Seksuele Gezondheid doet meer recht aan de inhoud van deze werkzaamheden.

Vakblad De Doktersassistent september 2021

Het nieuwste nummer van het vakblad de Doktersassistent ligt zaterdag in je brievenbus. NVDA-(student)leden kunnen het blad al online lezen. Ook is er een special over seksuele gezondheid! 

5-jarig jubileum NVDA-Expertgroep Seks-Soa

Wij zijn er trots op met jullie te kunnen delen dat de NVDA-Expertgroep Seks-Soa dit jaar 5 jaar bestaat. Een mooi jubileum waar we natuurlijk graag even bij stil staan. Hoe kwam deze NVDA-Expertgroep Seks-Soa tot stand en wat doet deze groep eigenlijk? We nemen jullie graag even mee terug in de tijd. Het begon allemaal in 2009 toen Alie van der Heide in de Academische Huisartsenpraktijk Groningen de kans kreeg om een soa-spreekuur op te zetten.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg