• Home
  • Nieuws tags: regio-limburg

Nieuws

Gastles Vista College in Heerlen

Judith en Linda van NVDA-regio Limburg waren weer te gast bij het Vista college in Heerlen. Hier gaven zij voor 2 groepen tweedejaars studenten een leuke interactieve gastles over de benodigde competenties van een doktersassistent vanuit het Beroepscompetentieprofiel (BCP).

Linda de Boer lid van verdienste

Het bestuur heeft Linda de Boer benoemd tot lid van verdienste van de NVDA. Bestuurslid Marjan zette Linda tijdens de vrijwilligersdag 2022 speciaal in het zonnetje.

Gastles Gilde College in Venlo

NVDA-regio Limburg was weer van harte welkom om fysieke gastlessen te geven aan studenten doktersassistent bij het Gilde College in Venlo. 

Gastlessen op het Vista College

Na 2 jaar geen fysieke gastlessen kunnen geven, was het nu zover: NVDA Regio Limburg was weer van harte welkom op Vista College in Heerlen. NVDA-ambassadeurs Judith en Linda gaven 2 gastlessen aan ruim 60 eerste- en tweedejaars student doktersassistent.

Meehelpen aan een kansrijke start

Tijdens de online contactavond van NVDA-regio Limburg over het thema Kansrijke Start blijkt dat doktersassistenten kunnen bijdragen aan gezondere generaties. Het belang van de eerste 1.000 dagen van kind zijn heel belangrijk.

Stoppen met roken bespreekbaar maken

Steeds meer doktersassistenten willen meer weten en leren over stoppen met roken, om patiënten te bewegen naar een rookvrij leven. En om mensen met een kinderwens of al zwanger zijn, naar een #rookvrijestart te helpen.

NVDA online contactavond ‘De eerste 1000 dagen’

Donderdag 17 maart 2022 (19.00 – 21.30 uur) organiseert de NVDA, op initiatief van NVDA regio Limburg, een online contactavond die voor alle doktersassistenten vanuit de verschillende regio’s toegankelijk is. Het thema van deze contactavond is ‘De eerste 1000 dagen’.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg