• Home
  • Nieuws tags: nvdaacademie

Nieuws

In 3 losse modules naar Doktersassistent 3.0

Ben jij als spin in het web van het team een volwaardig teamlid? Voel je je gehoord tijdens teamoverleggen en gesprekken met andere professionals en je werkgever? Nee? Volg dan een module voor de scholing Doktersassistent 3.0! Zet de eerste stap om het verschil te maken!

Ben jij de doktersassistent 3.0?

Ben jij de olie in het raderwerk? Een initiatiefrijke, zelfkritische en proactieve doktersassistent met een prettige overtuigende omgangsstijl? Nog niet helemaal?!? Dan is de NVDAacademie-scholing ‘Doktersassistent 3.0? Krachtig in je werk’ iets voor jou!

Scholing Mindful@work op 23 maart online

De NVDA academie geeft de scholing ‘Mindful@work: stress de baas’ online op 23-3-2021 van 09.30 uur tot 16.30 uur. Bij jezelf blijven gaat ervoor zorgen dat je bewust keuzes gaat maken.

Nog weinig aangifte van geweld tegen zorgverleners

In een uitzending van De Monitor vertelt een huisarts dat het met name aan de balie veel mis gaat: ‘Assistentes worden voor kutwijf uitgescholden’. Ook noemt ze: ‘Ik kom wel naar de praktijk toe als ik mijn zin niet krijg’ en ‘met name jongere assistentes die niet durven te komen werken, omdat ze verrot worden gescholden’.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg