• Home
  • Nieuws tags: nvdaacademie

Nieuws

Opinieleiderschapsprogramma

Komende zomer gaat het opinieleiderschapsprogramma voor NU’91-leden van start. In dit programma werken we aan het versterken van jouw zichtbaarheid en zeggenschap. Juist nu is het belangrijk om in de schijnwerpers te blijven staan.

Een scholing volgen in september?

Wil je je al aanmelden voor een scholing na je vakantie, in september? Bijvoorbeeld: ‘Een eigen spreekuur seksuele gezondheid’ (Utrecht), ‘Omgaan met dementie’ (Groningen), ‘Declareren in de huisartsenpraktijk’ (webinar)?

STAP-budget voor opleiden

Wil je je als werkzoekende omscholen tot doktersassistent? Of wil je als werkende een subsidie voor een training, cursus of opleiding? Er is een STAP-budget (STimulering Arbeidsmarkt Positie) van maximaal € 1.000 per jaar voor scholing en ontwikkeling.

De coronacrisis als groeimoment: 2 nieuwe scholingen

Crisissen zijn ook groeimomenten en daar kunnen we gebruik van maken in deze corona-tijd. De NVDA en LHV werken hierin samen en bieden twee nieuwe scholingen aan. Beide scholingen zijn online bijeenkomsten. NVDA- en LHV-leden krijgen korting.

Heb je interesse in online seks en soa?!

Deze scholing ‘Seks en soa’ is nu online te volgen op 19 april 19.00 – 21.30 uur. Leden van de NVDA-expertgroep Seksuele gezondheid, doktersassistenten met een eigen spreekuur seksuele gezondheid, geven je ins en outs rond seks, soa en soa-(thuis)testen! Meld je aan!

Hoe ziet OMA eruit?

In dit geval otitis media acuta (met of zonder effusie). De scholing ‘Ik heb last van mijn oren: trommelvliesbeelden’ is op 2 februari online als webinar! Meld je snel aan om meer te weten te komen over trommelvliesbeelden.

Scholingen NVDA academie 2022

De NVDA academie biedt jou weer een gevarieerd programma aan met scholingen. We hebben diverse scholingen door het hele land. En voor wie nu liever niet wil reizen, hebben we extra online scholingen toegevoegd.

Workshop “Meerwaarde door mijn kracht”

Docent Geert Haentjens gaf een workshop aan de doktersassistenten van jeugdgezondheidszorg van GGD Fryslân. Met de roos van Leary nam Geert de doktersassistenten mee in hun eigen gedrag. Hij heeft er een verslag van geschreven.

In 3 losse modules naar Doktersassistent 3.0

Ben jij als spin in het web van het team een volwaardig teamlid? Voel je je gehoord tijdens teamoverleggen en gesprekken met andere professionals en je werkgever? Nee? Volg dan een module voor de scholing Doktersassistent 3.0! Zet de eerste stap om het verschil te maken!

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg