• Home
  • Nieuws tags: dvdt

Nieuws

Dag van de triagist 2022

Vandaag donderdag 29 september is het de dag van de Triagist. Jouw dag! Deze dag sta jij als triagist in het zonnetje!

Dag van de Triagist 2021

Het is vandaag weer de laatste donderdag van september: de Dag van de Triagist! De dag waarop de NVDA de triagisten in het zonnetje zet. Wat een druk en onstuimig jaar hebben we achter de rug!

Dag van de triagist 2019

De laatste donderdag van september: dat is de dag van de triagist! Deze dag zet de NVDA alle triagisten in het zonnetje! Bedankt voor jullie enorme inzet, iedere dag weer, ondanks de hoge werkdruk.

Dag van de triagist: iedere dag topsport voor triagisten

Donderdag 27 september is de Dag van de Triagist, de dag waarop de NVDA triagisten in het zonnetje zet. ‘Het werk van de triagisten is van onschatbare waarde. Onder druk schatten triagisten de aard en urgentie van spoedeisende klachten in bij een huisartsenpost. Zij bedrijven dagelijks topsport!’

Vakblad De Dokterasassistent september 2018

In het septembernummer van ons vakblad De Doktersassistent is er onder andere aandacht voor: Compassie bij palliatieve zorg, de griepprik: vaccineren of niet?, Triage is topsport en Tips voor salarisonderhandeling.

Het is vandaag de Dag van de Triagist!

Vandaag staan alle triagisten in Nederland in de schijnwerpers. Als blijk van waardering ontvangen de triagisten die zich opgegeven hebben of opgegeven zijn een lekkere verrassing van ons.

Dag van de Triagist

Op donderdag 29 september is het de Dag van de Triagist. Deze dag staan alle triagisten in Nederland in de schijnwerpers.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg