• Home
  • Nieuws tags: digivaardig

Nieuws

Workshops voor je digitale vaardigheden

Tijdens de online ‘Bootcamp voor digicoaches’ van de coalitie Digivaardig in de zorg op 5 oktober (09.00-16.30 uur) kun je je digitale vaardigheden een boost geven. Ook voor doktersassistenten!

Ledenpeiling koppelen van patiëntendossiers

Koppelen van patiëntendossiers… eenvoudig? De NVDA wil een indruk krijgen van de omvang van het probleem met het koppelen van patiëntendossiers en vraagt de leden in een ledenpeiling vragen te beantwoorden. Help je ons mee?

Digitale huisartsenposten?

De NVDA vindt dat digitale huisartsenposten een interessante ontwikkeling kunnen worden om de efficiëntie en werkdruk in de huisartsenposten te verminderen. Aan de andere kant vragen we ons af welke patiëntengroepen / leeftijdsgroepen digivaardig genoeg zijn om er gebruik van te kunnen maken en die van de doktersassistenten.

Landelijk onderzoek digitale vaardigheden Huisartsenzorg

Beschik jij over de benodigde digitale vaardigheden voor jouw werk? Kom erachter in 15 minuten! Wij nodigen je uit om mee te doen aan het landelijke onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg