• Home
  • Nieuws tags: alv

Nieuws

Online ALV 2021

Zaterdag 17 april was de eerste online algemene ledenvergadering (ALV) van de NVDA. Bijna 190 leden hadden zich aangemeld voor deze online vergadering. Een ongebruikelijke situatie voor de bestuursleden voor de camera en vooral ook voor de deelnemers achter de pc.

Presentatie workshop ALV2020

Is de doktersassistent de vertrouwenspersoon en coördinator van de zorg? Wat moet er gebeuren om dat te worden of te blijven? Hoe ziet ons vak er in 2025-2030 uit? Je kunt de antwoorden terugkijken in de presentatie van de workshop tijdens de ALV2020.  

ALV op 10 oktober 2020 gaat door

De Algemene Ledenvergadering op 10 oktober 2020 gaat door. Spant heeft een ontheffing gekregen waardoor zij meer dan 30 personen per ruimte mogen ontvangen. Wel zijn er nieuwe richtlijnen van Spant.

Algemene Ledenvergadering NVDA

Wil jij ook meedenken en meepraten over de ontwikkelingen met betrekking tot jouw vakgebied? Dat kan tijdens de ALV van de NVDA op 13 april!

Algemene ledenvergadering

Wij willen iedereen graag bedanken voor jullie aanwezigheid en inbreng tijdens de Algemene Ledenvergadering in Grand Hotel Gooiland.

Algemene Ledenvergadering: kom je ook?

Ben je NVDA-lid? Kom dan naar de ledenvergadering. We praten je bij over het vak, je ontmoet collega’s, volgt een geaccrediteerde workshop en geniet van een heerlijke lunch. Zien we je dan?

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg