• Home
  • Nieuws categoriën: nieuws-2023

Nieuws

Nieuwe publicatie: #GeenPaniek

Over de vraag of ‘online zijn’ jongeren gezonder of ongezonder maakt, lopen de mening uiteen. In het essay ‘#GeenPaniek – Gezondheid, jongeren en hun digitale omgeving’ brengt de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving de voor- en nadelen in kaart van de online kant van het leven van jongeren.

Onderhandelingsresultaat cao ziekenhuizen bereikt

NU’91 heeft samen met de andere bonden, een onderhandelingsresultaat bereikt met de NVZ over de cao ziekenhuizen. Een van de belangrijkste afspraken is een salarisverhoging van in totaal 15% verspreid over twee jaar.

Lisanne wint Skills 2023

De NVDA feliciteert Lisanne (Koning Willem I College) met haar eerste plaats als doktersassistent tijdens de Skills Heroes 2023, het NK voor beroepen. De tweede plaats is voor Lyana (Scalda) en Esmée (Noorderpoort) behaalde de derde plaats. Gefeliciteerd alledrie!

Skills Heroes 2023

Donderdag 23 en vrijdag 24 maart vinden de Skills Heroes plaats: de vakwedstrijden voor doktersassistenten in opleiding. Anne, Arinda, Britt, Britt, Esmée, Lisanne, Lyana en Rosalie strijden ervoor om de beste te zijn.

JGZ-doktersassistent gevraagd

JGZ zoekt een doktersassistent voor het richtlijnen-cluster Opvoeden en ondersteunen. Interesse? Meld je aan vóór 28 maart 2023 bij Sietsche van Gunst: scholing@nvda.nl.

Stagevergoedingen voor zij-instromers

Er zijn vergoedingen beschikbaar voor zij-stromers als stimulans om meer stageplaatsen beschikbaar te stellen in de huisartsenzorg. Zowel voor de stagiair zelf als voor de praktijk.

Hoe digivaardig ben jij?

Hoe goed kun je met digitale technologie overweg? Zeker voor iemand die al wat langer in het vak zit, is het gebruik van de digitale technologie anders dan bij jongeren. In hun opleiding was er nog geen aandacht voor (of ze bestonden toen nog niet eens…). Daarom zijn er digitale leermiddelen.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg