• Home
  • Nieuws categoriën: nieuws-2022

Nieuws

De vertrouwenspersoon

Als je op je werk geconfronteerd wordt met agressie-incidenten, ongewenst gedrag en problemen in de samenwerking of conflicten kun je als doktersassistent gebruik maken van een vertrouwenspersoon. Dit kan zonder je werkgever in te lichten.

Verbetersignalement urineweginfecties

De NVDA onderschrijft de verbetermogelijkheden van Zorginstituut Nederland voor het zorgtraject bij urineweginfecties (UWI) en stemt in met de verbeteracties en de betrokkenheid van de NVDA per verbetermogelijkheid.

Onderzoek naar aard en impact van Long COVID

In opdracht van C-support start Erasmus MC een grootschalig onderzoek naar de aard en impact van Long COVID op patiënt en maatschappij. Een deel van de mensen die besmet raakt met COVID-19 houdt aanhoudende gezondheidsklachten.

Ultimatum bij cao ziekenhuizen

De bonden FNV, FBZ en CNV willen dat de NVZ binnen twee weken instemt met een onafhankelijk bemiddelaar in het conflict bij de cao ziekenhuizen. Anders volgen mogelijk acties in de algemene ziekenhuizen. NU’91 neemt contact op met NVZ om dit kracht bij te zetten.

Hoe ziet OMA eruit?

In dit geval otitis media acuta (met of zonder effusie). De scholing ‘Ik heb last van mijn oren: trommelvliesbeelden’ is op 2 februari online als webinar! Meld je snel aan om meer te weten te komen over trommelvliesbeelden.

Podcast van Medicast

Welke podcast volg jij? MedischeScholing heeft een landelijk medische podcastplatform: Medicast. Kies uit 800+ uur luisterplezier en meer dan 35 verschillende kanalen!

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg