• Home
  • Nieuws categoriën: nieuws-2022

Nieuws

Contributieverhoging 2023

Per 1 januari 2023 is er een verhoging van de contributie voor het lidmaatschap van de NVDA. De Ledenraad ging akkoord met indexering van € 2,50 nadat de contributie in 2022 was gelijk gebleven. 

Vragenlijst anticonceptie en kinderwens

Wil je ook bijdragen aan betere preventie van onbedoelde en ongewenste zwangerschappen? En een extra impuls geven aan de voorlichting over kinderwens en anticonceptie in de huisartsenpraktijk? Vul dan de vragenlijst in en maak kans op een VVV Cadeaukaart van € 20.

Webinar Griepvaccinatie voor zorgverleners

Maandag 26 september 2022 van 16.00 – 17.00 uur vindt het webinar ‘Een griepprik, waarom zou ik?’ plaats. In het webinar gaan zorgprofessionals met elkaar in gesprek over de feiten, fabels en overwegingen met betrekking tot de griepprik, ook in combinatie met de COVID-vaccinatie.

Webinar 3 november NVDA on air

De NVDA nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het webinar NVDA ON AIR. Dit webinar vindt plaats op donderdag 3 november van 19.30 tot 21.45 uur. Leer in workshop 1 goed te slapen en laat je in workshop 2 meevoeren in de hormonale rollercoaster van de vrouw. Meld jij je ook aan? 

Graag een concreet Integraal Zorgakkoord

NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp roept de LHV en de minister op om met concrete oplossingen te komen in het Integraal Zorgakkoord (IZA): ‘Het akkoord geeft weinig concrete oplossingen en de huisartsen en doktersassistenten zitten juist te wachten op een concreet zorgakkoord!’

Rapport werkbeleving onder triagisten

Triagisten ervaren steeds vaker een negatieve beïnvloeding van de werkbeleving door de complexere zorgvraag, meer veeleisende patiënten in een 24/7-economie en de tekorten op de arbeidsmarkt.

Vacature Ledenraad

Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste collega’s die zin en tijd hebben de Ledenraad te komen versterken. Ben je werkzaam in het ziekenhuis, in de jeugdgezondheidszorg, bij de GGD of een arbodienst dan nodigen we je zeker uit om te reageren.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg