• Home
  • Nieuws categoriën: nieuws-2018

Nieuws

Aangepaste Meldcode Kindermishandeling

Per 1 januari 2019 verbetert de Wet Meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling. Er is een gratis animatie over wanneer een melding noodzakelijk is en hoe goede hulp eruit ziet. 

Strijd om halve finales Skills heroes

Gerjanne, Marije en Angela van ROC Friese Poort zijn klaar voor de kwalificatierondes van beste doktersassistent van Skills Heroes. Dit is dé vakwedstrijd voor studenten van het MBO.

8.000e lid voor de NVDA

We hebben nu 8.000 leden! Bianca is ons 8.000e lid en kreeg vanuit de NVDA als welkom een envelop met een cadeaubon en een bon voor appeltaart. 

Privacy patiënt in geding door meeluisteren

Uit een onderzoek van de Patiëntenfederatie bleek dat de privacy van patiënten door meeluisteren aan de balie in het geding is. Voor de NVDA heeft privacy van patiënten de hoogste prioriteit.

Steun voor onze aanpak

Dinsdag 4 december vond in Eindhoven een voorlichtingsavond plaats over de beëindiging per 1 maart 2019 van de cao gezondheidscentra.

Deelakkoord over roken

Huisartsenorganisaties LHV, NHG en InEen maken zich sterk voor een rookvrije generatie. Ook de NVDA geeft scholingen ‘Slim naar rookvrije patiënten’ voor doktersassistenten. 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg