Maptest

Dit is tekst.

Dit is tekst.

 

Geweld tegen hulpverleners = altijd celstraf!

De NVDA vindt dat geweld tegen hulpverleners altijd met een celstraf bestraft moet worden!

Loonsverhoging van minimaal 8% voor ziekenhuismedewerkers

Na maandenlang actievoeren en de eerste landelijke ziekenhuisstaking ooit, hebben de vakbonden met de NVZ afspraken gemaakt over een nieuwe cao Ziekenhuizen.

Korting op je zorgverzekering voor leden NVDA bij IZZ

Als NVDA-lid kun je een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering afsluiten bij IZZ. Overstappen kan tot en met 31 december 2019.

Na 45 jaar doktersassistent met pensioen

Doktersassistent Ans Smit gaat op 1 januari 2020 met pensioen. Zij heeft dan 45 jaar als doktersassistent gewerkt én altijd in huisartsenpraktijk de Appel in Hilversum.

NVDA-appeltje voor Debbie Doekbrijder

Debbie Doekbrijder van de NVDA-regio Tilburg ontving uit handen van NVDA-voorzitter Kees Gillis het NVDA-appeltje.

Ludieke korte film vraagt aandacht voor stoppen-met-rokenadvies

Een oproep aan alle zorgverleners: bespreek roken en geef een stoppen-met-rokenadvies aan mensen die roken.

Vakblad De Doktersassistent december 2023

Het nieuwste nummer van het vakblad de Doktersassistent ligt vanaf vrijdag in je brievenbus. Met een special over werken in het ziekenhuis. NVDA-(student)leden kunnen het blad al online lezen.

SOH niet in het onderhandelaarsakkoord Cao Huisartsenzorg. Hoe zit dat?

Zoals je op onze website kunt lezen, ligt er een onderhandelaarsakkoord voor de Cao Huisartsenzorg 2024-2025. In onze raadpleging vroegen veel doktersassistenten zich af waarom hier geen afspraken over de SOH (Spreekuur Ondersteuner Huisarts) in staan. In dit bericht lees je hoe dat zit.

Onderhandelaarsakkoord Cao Huisartsenzorg 2024-2025: de status

Het onderhandelaarsakkoord voor de nieuwe Cao Huisartsenzorg 2024-2025 is voorgelegd aan onze achterban. Nu is de NVDA ledenraad aan zet.

Ervaringen delen tijdens online sessie ziekenhuizen en doktersassistenten

Van elkaar leren en kennis delen. Dat was het doel van een online sessie met 9 ziekenhuizen, georganiseerd door de NVDA Expertgroep Ziekenhuizen. “Een belangrijke eerste stap.”

Handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg 2023 vernieuwd

Er is een nieuwe Handleiding Functiewaardering Huisartsenzorg (FWHZ) augustus 2023 beschikbaar. In deze versie van de Handleiding FWHZ is het functieprofiel Triagist C opgenomen.

Onderhandelaarsakkoord nieuwe Cao Huisartsenzorg 2024-2025

Er is een onderhandelaarsakkoord bereikt over een nieuwe Cao Huisartsenzorg. De cao leidt tot een inkomensverbetering van in totaal 10% voor werknemers in de huisartsenzorg.

Nieuw: infographic eerstelijnszorg voor arbeidsmigranten

Nieuw in Nederland en ziek, waar ga je dan naartoe? Om zorgprofessionals én arbeidsmigranten te ondersteunen ontwikkelde landelijk expertisecentrum PharosPharos een infographic over de eerstelijns gezondheidszorg.

Van de voorzitter: Zo ondersteunde jouw collega mijn moeder

‘Met engelengeduld lieten doktersassistenten zien dat de zorg niet alleen gaat over het genezen van het lichaam, maar ook om het kalmeren van de geest.’
In de meest recente voorzittersblog beschrijft NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp hoe goed doktersassistenten haar moeder hielpen en geruststelden bij een bezoek aan de huisarts en het ziekenhuis.

NVDA-brochure Kansrijke Start bij Prinses Laurentien

De NVDA-brochure Kansrijke Start is in koninklijke handen. Prinses Laurentien van Oranje-Nassau kreeg de brochure van NVDA-erelid Linda de Boer op een feestelijke bijeenkomst van de Landelijke coalitie Kansrijke Start.

60-jarig jubileum Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten

Vandaag bestaat de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten 60 jaar. Een feestelijk moment! Sinds 1963 werken wij als doktersassistenten samen aan de ontwikkeling en positionering van ons mooie vak.

Wet voor zzp’ers

Begin oktober heeft het demissionaire kabinet de wet ‘Verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden’ gepubliceerd en ter consultatie voorgelegd. 

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacyverklaring NVDA

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg