Maptest

Dit is tekst.

Dit is tekst.

 

Geweld tegen hulpverleners = altijd celstraf!

De NVDA vindt dat geweld tegen hulpverleners altijd met een celstraf bestraft moet worden!

Loonsverhoging van minimaal 8% voor ziekenhuismedewerkers

Na maandenlang actievoeren en de eerste landelijke ziekenhuisstaking ooit, hebben de vakbonden met de NVZ afspraken gemaakt over een nieuwe cao Ziekenhuizen.

Korting op je zorgverzekering voor leden NVDA bij IZZ

Als NVDA-lid kun je een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering afsluiten bij IZZ. Overstappen kan tot en met 31 december 2019.

Na 45 jaar doktersassistent met pensioen

Doktersassistent Ans Smit gaat op 1 januari 2020 met pensioen. Zij heeft dan 45 jaar als doktersassistent gewerkt én altijd in huisartsenpraktijk de Appel in Hilversum.

NVDA-appeltje voor Debbie Doekbrijder

Debbie Doekbrijder van de NVDA-regio Tilburg ontving uit handen van NVDA-voorzitter Kees Gillis het NVDA-appeltje.

Webinar over het nieuw pensioenstelsel

Vrijdag 30 juni van 16.00 – 16.45 uur organiseert Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) een gratis webinar over het nieuwe pensioenstelsel voor iedereen die pensioen opbouwt bij PFZW en voor gepensioneerden. Met de mogelijkheid om live je mening te geven en vragen te stellen. Meld je nu aan.

Voorzittersblog: Goed werkgeverschap

NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp heeft een blog geschreven. Deze keer: Goed werkgeverschap. 

Vacature Algemeen Bestuurslid

Het bestuur van de NVDA is op zoek naar een Algemeen Bestuurslid. Wil jij ook bijdragen aan de ontwikkeling van je beroep?

Wereld niet roken dag – World no tobacco day 2023

Dinsdag 31 mei 2023 is het World no tobacco day, oftewel Wereld niet roken dag. Dit jaar staat het in het teken van ‘we need food, not tobacco’.

Meedenken over het Digitaal Dossier Jeugdgezondheidszorg?

Ben jij doktersassistent en wil je meedenken over het Digitaal Dossier Jeugdgezondheidszorg? Werk je dus in de JGZ en ben je lid van de NVDA? Dan zoekt het NCJ jou om mee te denken in de redactieraad!

Samenwerking NVDA en ZZP Nederland

De NVDA en ZZP Nederland slaan de handen ineen voor de zzp’ers. Hiermee trekken beide organisaties samen op om de belangen van zzp’ers te behartigen en om het ondernemerschap van de zzp’er te verbeteren.

Vakblad De Doktersassistent mei 2023

Het nieuwste nummer van het vakblad de Doktersassistent ligt vanaf vrijdag in je brievenbus. NVDA-(student)leden kunnen het blad al online lezen. 

Inspiratiesessie ‘Stages voor doktersassistenten’

De NVDA nodigt je uit voor een online inspiratiesessie stages voor doktersassistenten op woensdag 21 juni van 19.30 – 21.00 uur (via Zoom). Dit doen we samen met Alice Bakker. Ben jij er ook bij? Meld je aan!

Een chatbot als doktersassistent?

In een NOS-bericht vertelt huisarts Peter Dekkers over het gebruik van zijn ontwikkelde chatbot ‘Praat met de dokter’. Volgens NVDA-voorzitter Linde Gonggrijp kan kunstmatige intelligentie misschien een welkome oplossing worden voor het tekort aan doktersassistenten en de werkdruk.

Bureaukaart Griepvaccinatie voor zwangeren

Het RIVM heeft in samenwerking met onder andere de NVDA een nieuwe bureaukaart gemaakt over de griepprik voor zwangeren. Zo kun je als doktersassistent vragen en antwoorden lezen.

NVDA-lidmaatschapspunten 2023 toegevoegd in PE online

De NVDA heeft de 2 lidmaatschapspunten voor alle ingeschreven NVDA-leden voor het eerste half jaar van 2023 toegevoegd in PE online. 

Jubileumfilm NVDA 60 jaar

Voor het zestigjarig bestaan van de NVDA maakten we een film, waarin doktersassistenten vertellen over hun vak en over de vereniging. Je hoort waarom zij zoveel van hun vak houden, waar ze trots op zijn en wat hun dromen zijn voor de toekomst.

Contact

Kantoor NVDSNVDA
Amalialaan 41 C
3743 KE Baarn

(085) 482 44 00
secretariaat@nvda.nl

#doktersassistent

Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg