Tilburg

Welkom op de pagina van regio Tilburg. Actieve leden in deze regio organiseren samen met het vlag_Tilburg NVDA bureau in Utrecht nascholingen, contactavonden en/of geven gastlessen aan studenten op een ROC. Scholingen en contactavonden zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Zij ontvangen geen korting. Als je lid bent, kun je inloggen. Je krijgt forse korting op de activiteiten in jouw regio, hebt toegang tot het ledengedeelte van deze website en ontvangt vacatures, uitnodigingen en nieuwsbrieven direct in je mail.

Activiteiten en scholingen
Lezing Levenseinde
Euthanasie, palliatieve sedatie en de levenseindekliniek. Huisarts/Scen-arts samen met verpleegkundige hospice/levenseinde kliniek. Zij zullen inzicht geven in de verschillende mogelijkheden om op een zo menswaardig mogelijke en wettelijk verantwoorde wijze toe te werken naar het levenseinde.
Wanneer: 7 februari 2017 van 19.00 tot 22.00 uur.
Meer informatie en aanmelden

Vooraankondiging: de volgende nascholing komen binnenkort op de agenda van Regio Tilburg:

Nascholing: privacy in de praktijk, wat mag en wat moet?

Op dinsdag 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april (deze avonden zitten vol) van 18.00 – 21.00 in het TweeSteeden Ziekenhuis te Tilburg vindt er een nascholing plaatst door Arie de Jong, huisarts en jurist. Hij zal ons aan de hand van veel herkenbare praktijkvoorbeelden bijscholen op een interactieve manier.

Aanmelden kan tot 12 maart door dit incassoformulier op te sturen naar: penningmeester NVDA, Borneostraat 14, 5014 BN Tilburg. Geef op het formulier je voorkeur voor datum op!

Voor meer informatie bekijk de uitnodiging

ROC’s in deze regio

ROC Tilburg

 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op