Groningen

Welkom op de pagina van regio Groningen. Actieve leden in deze regio organiseren samen met vlag_Groningen het NVDA bureau in Utrecht nascholingen, contactavonden en/of geven gastlessen voor studenten op een ROC. Scholingen en contactavonden zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Zij ontvangen geen korting. Als je lid bent, kun je inloggen. Je krijgt forse korting op de activiteiten in jouw regio, hebt dus toegang tot het ledengedeelte en ontvangt vacatures, uitnodigingen en nieuwsbrieven in je mail.

OPROEP: Zet Groningen op de kaart!

Ben jij iemand die graag meedenkt of liever de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn we op zoek naar jou. Als doktersassistent is het belangrijk om up-to-date te blijven in je vakgebied. Daarom organiseren we verschillende bijeenkomsten, zoals bij- en nascholingen. Om dit goed en vakkundig te kunnen doen zijn we op zoek naar vrijwilligers. Actief zijn als vrijwilliger is waardevol want samen met collega’s heb je een schat aan ervaring, veel kennis, een groot netwerk en je wisselt ervaringen uit, die je weer kan gebruiken in je eigen praktijksituatie.

Spreekt dit je aan en wil je jouw regio nog beter op de kaart zetten? Geef dit dan door via groningen@nvda.nl of naar de NVDA-pagina over vrijwilligers.

 

 

 

 

Scholing en evenementen

Oogaandoening, wat kun je zien?
Assen
10-10
19:00 - 21:45 inschrijven
Triage in de dagpraktijk
Drachten
7-11
13:00 - 17:00 inschrijven

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op