Groningen

Welkom op de pagina van regio Groningen. Actieve leden in deze regio organiseren samen met vlag_Groningen het NVDA bureau in Utrecht nascholingen, contactavonden en/of geven gastlessen voor studenten op een ROC. Scholingen en contactavonden zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Zij ontvangen geen korting. Als je lid bent, kun je inloggen. Je krijgt forse korting op de activiteiten in jouw regio, hebt dus toegang tot het ledengedeelte en ontvangt vacatures, uitnodigingen en nieuwsbrieven in je mail.

Contactdag in Leeuwarden
Van harte nodigen de NVDA regio’s Groningen, Friesland & Drenthe je uit voor de contactdag Vrolijk en vitaal op eigen kracht op zaterdag 3 november 2018 van 10.00 tot 16.00 uur. Deze gezellige dag vindt plaats in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Deze dag staat Positieve Gezondheid centraal. In de middag kun je verschillende workshops volgen. Meld je aan. Gratis voor leden. Je bent van harte welkom! Meer informatie

OPROEP: Zet Groningen op de kaart!

Ben jij iemand die graag meedenkt of liever de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn we op zoek naar jou. Als doktersassistent is het belangrijk om up-to-date te blijven in je vakgebied. Daarom organiseren we verschillende bijeenkomsten, zoals bij- en nascholingen. Om dit goed en vakkundig te kunnen doen zijn we op zoek naar vrijwilligers. Actief zijn als vrijwilliger is waardevol want samen met collega’s heb je een schat aan ervaring, veel kennis, een groot netwerk en je wisselt ervaringen uit, die je weer kan gebruiken in je eigen praktijksituatie. Spreekt dit je aan en wil je jouw regio nog beter op de kaart zetten? Geef dit dan door via nvdagroningen@gmail.com

Activiteiten en scholingen
Obesitas is één van de grootste gezondheidsproblemen van dit moment. Obesitas gaat vaak samen met hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, suikerziekte, gewrichtsklachten, slaapapneu, onvruchtbaarheid en sommige vormen van kanker. Gezien de gunstige effecten op het gewicht en co-morbiditeit overwegen steeds meer mensen bariatrische chirurgie (overgewichtsoperaties).

De regio’s Drenthe en Groningen organiseerden over de ins & outs rondom een bariatrisch traject en wat dit betekent in de huisartsenzorg drie scholingsavonden. Deze hebben inmiddels plaatsgevonden.

 

 

 

 

Scholing en evenementen

De NVDA komt naar je toe in Leeuwarden!
Leeuwarden
3-11
09:30 - 16:30 inschrijven
Triage in de dagpraktijk
Drachten
7-11
13:00 - 17:00 inschrijven

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op