Friesland

vlag_Friesland

Welkom op de pagina van regio Friesland. Actieve leden in deze regio organiseren samen met het NVDA bureau in Utrecht nascholingen, contactavonden en/of geven gastlessen voor studenten op een ROC. Scholingen en contactavonden zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Zij ontvangen geen korting. Als je lid bent, kun je inloggen. Je krijgt forse korting op de activiteiten in jouw regio, hebt toegang tot het ledengedeelte en ontvangt vacatures, uitnodigingen en nieuwsbrieven in je mail.

Activiteiten en scholingen:
De nascholing: ‘De gynaecologische reis van een vrouw’.
Een mooie, complete en overzichtelijke nascholing, waarin alle aandoeningen/klachten en behandelingen in de verschillende leeftijdsfasen van de vrouw worden besproken.
De nascholing heeft inmiddels plaatsgevonden.

NVDA Regio Friesland organiseerde in samenwerking met Pathologie Friesland een scholingsbijeenkomst over mammadiagnostiek.
Wat gebeurt er met een vrouw die bij de huisarts komt met een knobbeltje in haar borst? Wat gebeurt er als zij wordt doorverwezen naar het ziekenhuis? Welk traject gaat zij in? Deze onderwerpen worden besproken in onze scholingsbijeenkomst over mammadiagnostiek. Sprekers vanuit verschillende disciplines zullen jullie tijdens deze avonden een presentatie geven over wat zij precies doen op het gebied van mammadiagnostiek en mammacare.

Nieuwsbrieven

2017
December 2017

2016
Mei 2016
December 2016

Scholing en evenementen

Oogheelkunde in vogelvlucht
Drachten
16-5
19:00 - 21:45 inschrijven
KNO - Knoop het in je oren
Heerenveen
8-11
19:00 - 21:45 vol

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op