• Home
  • Extra korting via Zorgverzekeraar IZZ

Extra korting via Zorgverzekeraar IZZ

Goede zorg is niet vanzelfsprekend. Als doktersassistent weet je dat als geen ander. Daarom biedt de IZZ Zorgverzekering via de NVDA een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering aan. Met korting op je contributie. Ruim 1.000 collega-doktersassistenten zijn al collectief verzekerd met deze zorgverzekering.

Hoe goed zorg je voor jezelf?
Maar liefst 85% van de zorgmedewerkers heeft fysieke klachten. En 1 op de 3 zorgmedewerkers is mantelzorger. Dáárom heeft de IZZ Zorgverzekering extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en mantelzorg:

  • Wij vergoeden bijvoorbeeld een professional die mantelzorgtaken tijdelijk overneemt
  • Met de aanvullende verzekering Zorg voor de Zorg + Extra 3 krijg je zelfs volledige vergoeding van fysiotherapie

IZZ Basisverzekering al voor 103,-
Als doktersassistent krijg je 10% collectieve korting op de basisverzekering en een werkgeversbijdrage. In 2018 ben je al verzekerd voor € 103,- (inclusief 10% korting en met € 385 verplicht eigen risico). Daarnaast kun je kiezen uit verschillende aanvullende totaalpakketten en modules.

Collectieve voordeel

  • Extra vergoedingen mantelzorg en fysiotherapie
  • 10% collectieve korting
  • Werkgeversbijdrage op de aanvullende verzekering Zorg voor de Zorg
  • Eenmalig € 10 korting op het lidmaatschap bij NVDA bij een aanvullende verzekering

Extra voordelen als je overstapt: De basisverzekering van IZZ Zorgverzekering heef de scherpste prijs in de markt.* En in de aanvullende verzekering blijven zowel de premies als de dekking hetzelfde. Dit in tegenstelling tot de meeste zorgverzekeraars. Die verhogen in 2018 de premies of verlagen de dekking.

*(m.u.v. de internetlabels)

Overstappen kan nu al en is zo geregeld. Meld je vóór 31 december aan en profiteer van deze unieke zorgverzekering.  De IZZ zegt je huidige zorgverzekering voor je op! Ontdek je voordeel op izz.nl/doktersassistent

 

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op