• Home
  • Anatomie voor doktersassistenten, basismodule

Anatomie voor doktersassistenten, basismodule

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/06
14:30 - 17:45

Locatie
Universiteit Maastricht

Categorieën
Limburg


Voor de allerlaatste keer nodigen wij, in goede samenwerking met de heer Lataster, klinisch anatoom bij de Anatomie en embryologie van de Universiteit Maastricht, en spreker op deze nascholing, jullie uit voor de bijzondere nascholing en alleen voor doktersassistenten: ”Anatomie voor doktersassistenten, Basismodule”.

Wat gebeurt er met jouw lichaam na het overlijden? Velen antwoorden: ik word begraven of gecremeerd. Wie hoor je zeggen:  “Ik stel mijn lichaam ter beschikking aan de wetenschap”?

Niet iedereen denkt hier over na, “na de dood” wordt vaak vermeden. Toch komen ook wij als doktersassistenten met het overlijden van patiënten in aanraking. Elke dood heeft een – vaak bekende – oorzaak. Bijvoorbeeld kanker, hart- en vaatziekten, longziekten.

Vraag jij je wel eens af: hoe zien een “gezond” en een “ziek” hart er uit? En hoe een aangetaste lever? Wat doet colitis met de darmen? Wil jij een aneurysma zien of de uitwerking van veroudering op het lichaam? Onder deskundige leiding bezoeken we, met respect voor de overledenen, de snijzaal. Wil jij niet alleen zien, maar ook unieke praktijkervaring opdoen? Meld je dan aan voor deze nascholing.

Hartelijke groet,
Team NVDA Regio Limburg

 

Zie ook 

 

Boekingen

Dit evenement is volgeboekt.

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op

Privacy

Samenwerkingspartners

Bevolkingsonderzoeken en screeningenStichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg