• Home
  • Michelle ***********

Michelle ***********

Logo

Doktersassistente

Etten-Leur

Met dit schrijven wil ik mijzelf als kandidaat aanbieden voor de functie van doktersassistente. Ik ben een jonge vrouw van 24 jaar en onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding doktersassistente. Tevens beschik ik inmiddels over ruim een jaar praktijkervaring als doktersassistente in opleiding bij Thebe l West-Brabant l Medisch Secretariaat.

Gestructureerde aanpakker met ondernemersbloed

Ik houd van aanpakken en werk gestructureerd, ongeacht de omstandigheden, binnen een team waar iedereen in hun waarde wordt gelaten, kom ik tot bloei en kom ik op creatieve, innoverende ideeën.

Ik ben gewend mee te denken en oplosgericht te handelen. Dit is gevoed door het ondernemersgezin waarin ben opgevoed. Hard werken met een dosis flexibiliteit zit in mijn automatische systeem. Vanuit mijn huidige praktijkervaring heb ik ook meegekregen in teamverband te werken met meerdere disciplines.

Rustig en doortastend een juiste balans creërend zowel emotioneel als fysiek

Gestructureerd, empathie voor de mede mens, en doortastend tegelijk. Dat typeert mij, omdat ik me graag inzet om te zorgen dat mensen zich gehoord en serieus genomen voelen. Daarnaast beschik ik over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Tevens probeer ik altijd de rust en  kalmte te bewaren, ongeacht een hectisch moment of de ernst van omstandigheden, dit heb ik van nature.

Bent u ook van mening dat ik pas binnen uw Praktijk? Dan is het kennismaken met mij onder genot van een kopje thee absoluut de tijdsinvestering waard.

In de bijlage treft u mijn CV waarmee ik inzicht geef in de door mij uitgevoerde werkzaamheden.

  • 8 maanden geleden bijgewerkt

Om deze kandidaat per email te contacteren: michellediepstraten@gmail.com

Contacteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op