De website is recentelijk verhuisd en geupdate. Mocht je tegen problemen aanlopen in het functioneren van de site, wil je dit dan melden aan de webmaster (webmaster@nvda.nl)

Karin

Photo

Ervaren Allround Doktersassistente

Utrecht en omgeving

Graag stel ik mijzelf even kort voor; Mijn naam is Karin Westland en ik ben gediplomeerd doktersassistente. Direct nadat ik mijn diploma behaald heb in 2005 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg.

Sinds Januari 2017 ben ik werkzaam als zelfstandige. De afwisseling en vrijheid spelen voor mij een grote rol hierin. Doordat ik op verschillende praktijken waarneem, heb ik de gelegenheid gekregen om nog meer ervaring op te doen. Hierdoor heb ik nog meer HIS-systemen leren kennen en is mijn praktijkervaring nog breder geworden. Ik vind het altijd leuk om op een nieuwe praktijk te mogen waarnemen, nieuwe mensen te leren kennen en mijn kennis en ervaring te mogen delen met anderen.

Een aantal steekwoorden die voor mij staan zijn: empathisch, accuraat, geordend, spontaan, representatief, aanpakker, open communicatie, zelfstandig, initiatiefrijk, vrolijk.

Welke HIS ken ik?; ProMedico ASP, MicroHIS, Mira, OmniHIS Scipio, Medicom.

Bent u op zoek naar een ervaren waarnemend assistente die aan bovenstaande voldoet?

Dan hoor ik graag van u!

 

*Mijn beschikbaarheid in 2018: geheel vol gepland.

*Mijn beschikbaarheid in 2019: tm maart vol, vanaf april weer mogelijkheden.

  • 4 maanden geleden bijgewerkt

Om deze kandidaat per email te contacteren: kwestland80@gmail.com

Contacteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op