Joyce ******

Geachte heer mevrouw,

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u mijn CV toe te sturen via deze site.

In 2014 ben ik afgestudeerd als Doktersassistente en heb van januari tot november 2014 stage gelopen bij het Gezondheids Centrum Asielzoekers in Venlo en in Budel Dorplein.

Het werk in de zorg spreekt mij enorm aan. Tijdens mijn stage en mijn werk in de thuiszorg heb ik dan ook veel geleerd en ervaring mogen opdoen.

Ik ben een leergierig persoon en blijf mijzelf ontwikkelen. Ik hou van een uitdaging. Ben betrouwbaar en kan goed in teamverband en zelfstandig werken.

Na mijn opleiding ben ik geëmigreerd naar Zuid-Afrika, helaas kan ik hier niet aan de slag binnen dit werkveld. Na een tijd in Zuid-Afrika doorgebracht te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het werken in de zorg enorm mis.

Ik ben woonachtig in Swalmen en beschik over een auto. Ik ben per december beschikbaar voor korte of lange tijd. Ik heb bij het Gezondheids Centrum Asielzoekers gewerkt met het systeem Zorgdossier en heb vorige week 4 dagen mogen werken met Mira. Ook hierin bleek dat ik snel leer en ondanks dat ik 2 jaar niet als DA heb gewerkt ik nog een goede kennis heb van het vak.

Ik ben mij aan het oriënteren op bijscholingen en zal er de komende maand(en) nog een aantal gaan volgen. Vooral de medische handelingen wil ik gaan herhalen.

Het werken in een ziekenhuis/ huisartsenpraktijk lijkt me erg leuk en afwisselend. Ik ben een doener en hou van oplossing gericht werken.

Ik hoor heel graag van u. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Joyce Brouns

06 38480516

https://nl.linkedin.com/in/joyce-brouns-72022b60

Opleiding

2014

Doktersassistent bij Capabel

Ervaring

2014

Stagair Doktersassistent bij Gezondheids Centrum Asielzoekers

December 2016

Doktersassistent bij ORO

  • 5 maanden geleden bijgewerkt

Om deze kandidaat per email te contacteren: joyce.brouns@gmail.com

Contacteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op