Jolanda

Photo

Dokterassistente

Eindhoven

Bij deze neem ik de vrijheid me even voor te stellen.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de cure en care tak van zorg,  wilde ik toch nog graag een switch maken en heb de opleiding tot doktersassistente bij het NIPA met een stage in het MMC . De opleiding heb ik in maart 2016 met een diploma afgesloten.

Ik ben enthousiast, leergierig, gemakkelijk in omgang en flexibel.Ik ben enthousiast, leergierig, sociaal, gemakkelijk in omgang en ook flexibel. Kwaliteit, integriteit en een patiëntgerichte instelling vind ik een vereisten voor werken in de zorg. Iets wat m.i. alleen maar mogelijk is als je werkt in een goed team, waar respect voor elkaar, saamhorigheid en gezelligheid voorop staan. Affiniteit met het omgaan van mensen/patiënten en verpleegtechnische handelingen heb ik zeker, gezien mijn vorige carrières. Ik ben gewend te werken en goed te functioneren binnen een team, alsmede snel te schakelen wanneer dingen niet gaan zoals verwacht.

Ik ben altijd bereid om te leren, kennis te vergaren. Sta open voor een meeloopperiode
“zonder vergoeding” om u te laten ervaren of ik binnen het team pas, een aanwinst voor u praktijk kan zijn. Ik zie dit als werkervaring, iets wat ik niet heb binnen een huisartsenpraktijk en heel goed kan gebruiken! Ik wil gewoon dolgraag aan de slag om mijn geleerde kennis in praktijk te brengen.

Ik hoop dat u enthousiast bent geworden na het lezen van mijn motivatie en hoop van harte iets te horen.

Met vriendelijke groet,

Jolanda van Maris.

  • 3 jaar geleden bijgewerkt

Om deze kandidaat per email te contacteren: jolandavanmaris@upcmail.nl

Contacteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 95
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op