• Home
  • Danielle *** *** ***** ******

Danielle *** *** ***** ******

Het werken in de zorg heeft mij altijd al aangesproken. Zijdelings ben ik altijd betrokken met en geïnteresseerd geweest in de gezondheidszorg. Dat is nu de reden waarom ik de opleiding tot Doktersassistente ben gaan volgen. Als ik mijzelf in een paar woorden zou moeten omschrijven dan komen deze woorden zeker voor: zorgzaam, betrokken, vasthoudend, gedreven, enthousiast en leergierig. Ik ben een medewerkster die zich niet afzijdig houd maar betrokken is in alles wat zij doet en zet zich meer dan 100% in.
In 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot doktersassistente. Mijn stage heb ik bij een bij een gezondheidscentrum in Veldhuizen de Meern gelopen. Hierdoor kon ik de theorie in de praktijk toepassen. Sinds juni 2017 ben ik gediplomeerd als doktersassistente. Deze carrière switch is een hele goede en bewuste keuze geweest.

Hobby’s
Wandelen en fietsen zijn echte buitenactiviteiten waar ik van hou. Maar ook haken en lezen horen bij mijn rijtje van ontspanning. Door een juiste balans te vinden hou ik mijzelf scherp en vitaal. Het zorgen voor en helpen van “de mede mens” is mijn persoonlijke drijfveer.

Overige
Mijn gedrevenheid en kritische blik gecombineerd met een dosis enthousiasme is “de” combinatie om te denken in oplossingen. Zijn er vaardigheden die ik mis, of verbeterd kunnen worden dan deins ik er niet voor terug om een opleiding of cursus te volgen. Ik sta open voor feedback. Het werken in teamverband en zelfstandig gaat mij goed af.

 

  • 6 maanden geleden bijgewerkt

Om deze kandidaat per email te contacteren: dd99@live.nl

Contacteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op