Adriana ******

Photo

Doktersassistente/ Secretarieel/ Management

Rotterdam en omgeving

Hallo,

Ik ben Ada Buijze en werk 10 jaar als ZZP doktersassistente in de omgeving Rotterdam, tot in Breda en alles daartussen. Ook regio Capelle aan den IJssel is bekend terrein voor mij.

Ik heb ruime ervaring in alle werkzaamheden en ben bekend met de verschillende HIS programma’s. Tevens werk i graag met Zorgmail en Zorgdomein en ben ik bekend met Vecozo.

Ik verdiep mij momenteel in alles wat met triage te maken heeft. Ik volg cursussen via Stichting Koel.

Ik werk zonder dienstverband en zonder loondienst, met een uurloon en met afspraak. Ik ben gewent veel te schakelen tussen verschillende huisartsen praktijken en verschillende werkzaamheden.

Ik neem vaak waar tijdens zwangerschapsverlof, vakantie periode en bij (langdurig) ziekte van de vaste assistente.

Ik hen 2 vaste opdrachtgevers waar ik wekelijks enkel uren werk.

1: Zorggroep Ridderkerk. Hier verzorg ik alle declaraties aan de zorgmaatschappijen en verwerking declaraties en uitbetaling aan de aangesloten ketenpartners. Deze uren zijn variabel en zelf in te vullen naar gelang de werkzaamheden.

2: Stichting Trombose Artsen Rotterdam (STAR), als medewerkster bloedafname en medewerkster trombosedienst. Deze 2ochtenden staan vast: Dinsdag en Donderdag tot 12 uur.

Mijn onderneming heet: Doktersassistente Service Ada ( DAS ADA) Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam sinds . Via mijn boekhouder draag ik mijn belastingen af.

Mocht u interesse hebben in mijn service ben ik bereikbaar per email: dasada@live.nl. Per watsupp:06-81617115. Tijdens mijn werk kan ik mijn telefoon niet aannemen.

Wie weet kan ik u ondersteunen of uit de brand helpen?

Ada Buijze, Das Ada

  • 9 maanden geleden bijgewerkt

Om deze kandidaat per email te contacteren: dasada@live.nl

Contacteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Contact

NVDA
Othellodreef 91- 93
3561 GT Utrecht
Routebeschrijving

tel. 030 - 2631040
Neem contact met ons op